Ahir un grup de famílies d’@AsociacionAVAEH vam estar al @isabial_iis a la jornada Ciencia Participativa, junt amb l’equip investigador.

Va ser un matí molt interessant i formatiu i, per descomptat, divertit!

#TodxsSomosHuntington

Vos ho contem 👇

Juan Carlos Rodríguez, subdirector científic per a plataformes de @isabial_iis, va començar amb la primera ponència explicant-nos com funciona l’institut d’investigació i l’organització interna.

Vam continuar amb la segona ponència amb Silvia Martí, neuròloga coneixedora de la Malaltia de Huntington en el seu dia a dia com a professional, qui ens va donar una perspectiva clínica de la malaltia.

En tercer lloc vam poder escoltar a Luis Miguel Valor, investigador, que ens va explicar diferents tipus de biomarcadors que poden servir a la Malaltia de Huntington i en quin en concret estàn investigant a @isabial_iis.

La quarta ponència va ser a càrrec de Rocío Pérez, que ens va mostrar la importància de les vesícules extracel•lulars tenen per al futur de la investigació científica-sanitària, tant per a la Malaltia de Huntington com per a altres malalties que no tenen una cura.

Per acabar, vam poder visitar les instal•lacions de @isabial_iis , els laboratoris i els aparells amb els que allí s’investiga la nostra afectació, la Malaltia de Huntington.

Moltes gràcies per tot!

Va ser el principi d’una col•laboració que serà positiva per a totes les parts.


0 comentarios

Deja una respuesta

Marcador de posición del avatar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *